skip to Main Content
Welkom bij Neinders Hoveniers
Met aandacht en flexibiliteit,
Op weg naar een stralende tuin!
Welkom bij Neinders Hoveniers
Met aandacht en flexibiliteit,
Op weg naar een stralende tuin!
Welkom bij Neinders Hoveniers
Wij denken graag met u mee,
Zo wordt u tuin zowel mooi als praktisch!

Uw tuin, dat is waar het bij Neinders om gaat. Zodra het maar even kan, gaan we met z’n allen naar buiten. Wij willen steeds eerder in het voorjaar en langer in het najaar van het buitenleven genieten.

Onze tuin wordt meer en meer een verlengstuk van ons huis. En met de juiste combinatie van beplanting, bestrating, verlichting en tuinmeubelen gaat uw tuin de sfeer en gezelligheid uitstralen die bij u past. Ook als u van koken houdt, kunt u uw passie hiervoor buiten uitleven.

  • Een volledig verzorgde tuin
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Duurzame kwalitatieve oplossingen
  • Goede prijsstelling
  • Zowel particuliere als bedrijfstuinen

Neinders hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf en vooral actief in de regio Twente. Wij houden ons sinds een heel aantal jaren bezig met alles wat met uw tuin en de leefomgeving buiten te maken heeft. Wij zorgen niet alleen voor de aanleg van uw tuin maar onderhouden deze ook met veel plezier voor u. Verder leveren wij allerlei producten om uw buitenleven zo compleet en plezierig mogelijk te maken, van overkapping en buitenkeuken tot verlichting en sproei-installaties. Vraag ons om meer informatie.

U kunt bij ons rekenen op:

Kortom: voor originele tuinideeën, een goed tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bent u bij Neinders aan het goede adres. Wij weten van uw tuin een absolute toptuin te maken, geheel naar uw wens en binnen het door u bepaalde budget. Vraag ons om meer informatie.

Bedrijfsauto Neinders Hoveniers (Custom) (2)
jagers kolman 004 (Custom)
Back To Top