skip to Main Content
Welkom bij Neinders Hoveniers
Met aandacht en flexibiliteit,
Op weg naar een stralende tuin!
Welkom bij Neinders Hoveniers
Met aandacht en flexibiliteit,
Op weg naar een stralende tuin!
Welkom bij Neinders Hoveniers
Wij denken graag met u mee,
Zo wordt u tuin zowel mooi als praktisch!

Tuinontwerp laten maken in Oldenzaal of omgeving?

Een mooie tuin begint met het maken van een goed tuinontwerp welke aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Wij denken met u mee om zo een tuin geheel naar uw wensen te realiseren. Een ontwerp met eventueel een tuinterras, mooie bestrating en ook de tuinverlichting wat een belangrijk onderdeel is van de uitstraling van uw tuin in de omgeving Oldenzaal.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het maken van een tuinontwerp in Oldenzaal!

Bestrating in Oldenzaal door Neinders Hoveniers

Bestrating in Oldenzaal speelt een steeds grotere rol bij de inrichting van tuin en terras of bedrijfspand. Ze maakt deel uit van het interieur of is een verlengstuk ervan. Zeker is dat bestrating een groot sfeerbepalend element is en in hoge mate bijdraagt aan de uitstraling van uw tuin. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en omdat wij uitsluitend samenwerken met gewaardeerde leveraqnciers bent u bij Neinders Hoveniers ten allen tijde verzekerd van goede kwaliteit van bestrating en werk.
Neem voor al uw vragen over bestrating in Oldenzaal contact met ons op. Woont u in de omgeving van Oldenzaal vraag Neinders hoveniersbedrijf om meer informatie.

Back To Top