top of page
Bestrating Delden

Ook bij kleine tuinen en een klein budget is heel veel mogelijk.

Bestrating in Delden en omgeving

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en omdat wij uitsluitend samenwerken met gewaardeerde leveranciers bent u bij Neinders Hoveniers ten allen tijde verzekerd van goede kwaliteit. Wij streven ernaar om alle bestrating in Delden snel, vakkundig, duurzaam en vooral ook met een hoog afwerkingsniveau af te leveren. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel evenals een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Bestrating in Delden geheel door ons verzorgt!

Alles wat maar met bestrating in de omgeving Delden te maken heeft kunnen wij verzorgen. Van ontwerp, grondwerk en levering van materialen tot aan de oplevering. Niet alleen voor sierbestrating in de tuin maar ook voor bestrating in de wegenbouw, herbestrating, reparatiewerkzaamheden en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres voor een echt stuk vakwerk.

AdobeStock_320823232-(1)-asdfghhjk.jpg

Bestrating in Delden door Neinders Hoveniers

Bestrating in Delden speelt een steeds grotere rol bij de inrichting van tuin en terras of bedrijfspand. Ze maakt deel uit van het interieur of is een verlengstuk ervan. Zeker is dat bestrating een groot sfeerbepalend element is en in hoge mate bijdraagt aan de uitstraling van uw tuin. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en omdat wij uitsluitend samenwerken met gewaardeerde leveranciers bent u bij Neinders Hoveniers ten allen tijde verzekerd van goede kwaliteit van bestrating en werk.
Neem voor al uw vragen over bestrating in Delden contact met ons op. 

Hoveniersbedrijven_Neinders_Enschede_0089.jpg
Over Neinders Hoveniers

Neinders Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van kleine en middelgrote tuinen in Delden en omgeving. Wilt u een offerte aanvragen voor tuinvormgeving, tuinaanleg of tuinonderhoud? Of meer informatie en uw plannen bespreken, Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

bottom of page