top of page
Hoveniersbedrijf Delden

Ook bij kleine tuinen en een klein budget is heel veel mogelijk.

Hoveniersbedrijf in Delden en omgeving

Hoveniersbedrijf Neinders Hoveniers is werkzaam in Delden en omgeving. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij houden ons sinds enkele jaren bezig met alles wat met de tuin en de leefomgeving buiten te maken heeft in Delden. Tuinaanleg begint met het maken van een goed ontwerp, gebaseerd op uw wensen. Een ontwerp met eventueel een tuinterras, mooie bestrating en ook de tuinverlichting wat een belangrijk onderdeel is van de uitstraling van uw tuin in de omgeving Delden.

AdobeStock_519602613.jpg

Hoveniersbedrijf Neinders Hoveniers voor al uw tuin wensen in Delden

Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp en tuinaanleg maar ook doen wij het tuinonderhoud met veel plezier voor u. Verder leveren wij allerlei producten om uw buitenleven zo compleet en plezierig mogelijk te maken in Delden, van overkapping en buitenkeukens tot eventueel kunstgras en sproei-installaties.
Hoveniersbedrijf Neinders Hoveniers voor u van tuinaanleg naar tuinonderhoud in Delden en omgeving.

AdobeStock_320823232-(1)-asdfghhjk.jpg
Over Neinders Hoveniers

Neinders Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van kleine en middelgrote tuinen in Delden en omgeving. Wilt u een offerte aanvragen voor tuinvormgeving, tuinaanleg of tuinonderhoud? Of meer informatie en uw plannen bespreken, Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

bottom of page