top of page
Tuinverlichting Enschede

Ook bij kleine tuinen en een klein budget is heel veel mogelijk.

Tuinverlichting in Enschede en omgeving

Een tuin heb je om van te genieten. En waarom zou dat 's avonds ook niet gelden? Tuinverlichting is handig om een pad, de oprit en de voordeur te verlichten. Maar natuurlijk kan tuinverlichting 's avonds ook zorgen voor een prachtige sfeer in de tuin: juist tuinverlichting maakt de sfeer. Ongenode gasten houd je op afstand met buiten lampen die werken op bewegingsensoren. Bij de minste geringste beweging worden de lampen ingeschakeld.

Op het gebied van tuinverlichting in Enschede is de keuze zeer ruim. Tuinverlichting is één van de specialiteiten van Neinders Hoveniers. Wij helpen u graag bij al uw vragen over tuinverlichting.

AdobeStock_521805501tuinverlichting.jpg

Tuinverlichting in Enschede voor uw woongenot, comfort en sfeer!

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. Uw huis en uw tuin zeggen wie u bent. Uw tuin weerspiegelt uw visie op en invulling van de waarde die u hecht aan woongenot, comfort en sfeer. De tuin hoort steeds meer bij de woonomgeving. Het hele jaar door. Tuinverlichting speelt daarbij een belangrijk rol. Zij moet aanvullend zijn op de sfeer en de inrichting van uw tuin.

Neinders Hoveniers is leverancier van moderne, semiklassieke en klassieke tuinverlichting en parkverlichting in Enschede. U kunt bij ons terecht voor een advies over alle soorten tuinverlichting. Een grondspot bijvoorbeeld geeft anders licht dan een lantaarnpaal. Het opstellen van een compleet plan van tuinverlichting is mogelijk met behulp van de tuintekening of een schets van de tuin, eventueel brengen we een bezoek aan u om de situatie ter plaatse te bekijken.

Hoveniersbedrijven_Neinders_Enschede_0089.jpg
Over Neinders Hoveniers

Neinders Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van kleine en middelgrote tuinen in Enschede en omgeving. Wilt u een offerte aanvragen voor tuinvormgeving, tuinaanleg of tuinonderhoud? Of meer informatie en uw plannen bespreken, Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

bottom of page