top of page
Tuinaanleg Enschede

Ook bij kleine tuinen en een klein budget is heel veel mogelijk.

Tuinaanleg in Enschede en omgeving

Neinders Hoveniers is specialist in tuinaanleg en is met name werkzaam in Enschede en omgeving.

Tuinaanleg is een vak apart. Een door een vakman aangelegde tuin herkent u direct. De aard van de werkzaamheden vraagt namelijk om goed opgeleide mensen, die met precisie hun 'schop in de grond' zetten. Professionele tuinontwerp en tuinaanleg maakt het verschil.

Tuinaanleg met beplantingen, sierbestrating, grondwerk, vijvers, terrassen, tuinverlichting of prieelen: Neinders Hoveniers staat garant voor een vakkundige tuinaanleg in en creeren een tuin die uw verwachtingen overtreft. Tuinaanleg in Enschede is een van onze specialiteiten.

 

Vraag ons om meer informatie.

AdobeStock_320823232-(1)-asdfghhjk.jpg

Tuinaanleg particulier en zakelijk in omgeving Enschede:

Uw tuinaanleg onze uitdaging! Wilt u uw bestaande tuin in Enschede renoveren, herinrichten of een volledig nieuwe tuin laten aanleggen? We maken een inventarisatie van uw wensen, uw budget, de ligging van de tuin en de daarbij behorende mogelijkheden.

Ook voor de tuinaanleg van een tuin bij uw bedrijfspand in Enschede bent u bij Neinders hoveniers aan het goede adres. Voor het nodige tuinonderhoud sluiten wij in overleg een contract met u af als u dit wenst.

Hoveniersbedrijven_Neinders_Enschede_0089.jpg
Over Neinders Hoveniers

Neinders Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van kleine en middelgrote tuinen in Enschede en omgeving. Wilt u een offerte aanvragen voor tuinvormgeving, tuinaanleg of tuinonderhoud? Of meer informatie en uw plannen bespreken, Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

bottom of page