top of page
Tuinonderhoud Losser

Ook bij kleine tuinen en een klein budget is heel veel mogelijk.

Tuinonderhoud in Losser en omgeving

Tuinonderhoud is meer dan alleen onkruid wieden en de hagen knippen. De kunst van tuinonderhoud is om het beeld dat een tuinarchitect of -tuinontwerper heeft bedacht te realiseren en te behouden. Neinders Hoveniers heeft diverse oplossingen en contract vormen voor tuinonderhoud in Hengelo en omgeving.
Vraag ons om meer informatie over tuinonderhoud in de omgeving Losser.

Tips voor tuinonderhoud?

Tuinonderhoud is op verschillende manieren uit te voeren. Dit is voor een groot gedeelte afhankelijk van uw wensen, tijd, zin en budget. Als u alleen maar wilt genieten van uw tuin, kies dan voor een tuinonderhoud contract. Uw tuin wordt gedurende het seizoen (dit zijn de maanden april t/m november) elke twee weken onderhouden. Wij voeren alle voorkomende tuinonderhoud werkzaamheden uit in Losser en omgeving; zoals gras maaien, kanten knippen, onkruid verwijderen etc.

Een andere mogelijkheid is dat u zelf uw tuinonderhoud doet en ons af en toe de puntjes op de i laat zetten. Of u schakelt ons in voor het tuinonderhoud alleen in het voorjaar, de zomer of het najaar voor een kleine beurt of snoeiwerk.

AdobeStock_320823232-(1)-asdfghhjk.jpg

Tuinonderhoud voor bedrijfstuinen in Losser

Wij zijn ook specialisten in het tuinonderhoud voor grootschalige projecten. Naast ons tuinonderhoud voor de particuliere tuin verzorgen wij uiteraard ook het tuinonderhoud voor uw bedrijfs- en kantoortuin. Aangezien wij beschikken over geavanceerde technische tuinonderhoudshulpmiddelen kunnen wij snel en effectief het gehele jaar door ervoor zorgen dat uw bedrijfstuin er prima verzorgd uitziet.

Laat u tuin gedurende uw vakantie door ons onderhouden. Een groot voordeel is dat u niet direct in de tuin aan de slag hoeft wanneer u terugkomt en dat de tuin er gedurende uw afwezigheid verzorgd uitziet.

Hoveniersbedrijven_Neinders_Enschede_0089.jpg
Over Neinders Hoveniers

Neinders Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van kleine en middelgrote tuinen in Losser en omgeving. Wilt u een offerte aanvragen voor tuinvormgeving, tuinaanleg of tuinonderhoud? Of meer informatie en uw plannen bespreken, Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

bottom of page